OM OSS

MORGONDAGENS BEROENDEVÅRD IDAG

birdiecircle

Vi, Kontigo Care, är företaget som har omfamnat och paketerat den senaste utvecklingen inom IT, teknik och Life Science, och utvecklat den till eHälsa. Företaget är listat på NASDAQ First North sedan år 2015. Vi är agila, nyfikna och visionärer och som vårt namn antyder på spanska- Kontigo -med dig, vill vi vara en naturlig del in i framtiden.

Det är i vår molnbaserade plattform, med Artificiell Intelligens (AI) och prediktioner, som kärnan i våra lösningar finns. Det unika i bolagets plattform möjliggör diagnos, vård och eftervård av beroende på distans och våra innovativa eHälso-lösningar börjar nu bli en del i morgondagens beroendevård.

Vi som utgör teamet på Kontigo Care är stolta över att vi har utvecklat plattformen i symbios med vården - plattformen som över en miljon människor idag kan ta del av och som finns tillgänglig hos vårdgivare över hela Sverige.

Nyckeln till lyckad beroendevård är nykterhet under och efter behandling. Med Kontigo Cares lösningar får vårdtagaren en individanpassad behandling då den till stor del kan utföras i hemmiljö. Kontigo Cares lösningar ersätter inte vård - de förstärker den.

Återfall i missbruk är en av de stora utmaningarna beroendevården måste hantera. Kontigo Cares plattform möjliggör prediktion vilket gör att återfall kan identifieras tidigt och i vissa fall undvikas helt. Detta genererar väsentliga kostnadsbesparingar för vården samtidigt som ett stort lidande för individen och dess närstående kan minskas.

Kolibrin i vår logotype är den lilla fågeln med de storartade egenskaperna. Den tycker vi passar Kontigo Care, då den uttrycker vad vi står för, tror på och vad vi vill ta med in i framtiden. Kolibrin anses tillhöra elementet luft och luft är associerat med intelligens, tankeprocesser, högre logik och en förmåga att kunna se helheten. Kolibrin är även starkt förknippad med frihet, framtidstro och förmåga att kunna åstadkomma det som tycks vara omöjligt.

Framtiden är eHälsa.

NYHETER

Kontigo Care nominerad till Nordic Startup Awards

Kontigo Care AB (publ) (”Kontigo Care”) har blivit utsett till finalist i kategorierna Best Social Impact Startup och Best Health/Lifestyle Tech Startup i Nordic Startup Awards 2017. Nordic Startup Awards…

Läs mer

Kontigo Care medverkar på Almedalsveckan

Även en bra idé behöver hjälp för att växa sig stor och resultera i något konkret användbart. Utöver professionella produktutvecklare och informationsexperter så är domänkunskap och användarkontakt ovärderlig. Kontigo Care…

Läs mer

Kontigo Care på Småbolagsdagen i Stockholm den 12 juni

Kontigo Care deltar på Aktiespararnas och Redeyes event Småbolagsdagen den 12 juni, på Sheraton Hotel i Stockholm. Kontigo Cares VD Henrik Nordlindh presenterar bolaget klockan 08.40. Om du inte har möjlighet att närvara…

Läs mer

Kontigo Care lanserar TripleG

TripleG är ett eHälso-system för behandling av spelberoende. Genom att låta en vårdtagare regelbundet svara på frågor om deras beroende får behandlaren unik kunskap om individen i realtid vilket möjliggör…

Läs mer

UTMÄRKELSER

 

SAMARBETEN

 

   
    

CERTIFIERINGAR