Behandlar du skadligt bruk av alkohol eller spel?

Behandling mot beroende

Då ska du titta närmare på Previct® – din nya digitala assistent. Du som är vårdgivare eller behandlare letar kanske efter ett sätt att effektivisera och samtidigt stärka insatserna för den som lider av skadligt bruk av alkohol eller spel. Previct® är en öppen kanal direkt till dina klienter, som förser dig med realtidsinformation om nykterhet, mående, ökade risker för återfall och mycket mer.

 

Vi har identifierat flera digitala biomarkörer som tidigt kan användas till att identifiera återfall och snabbt prioritera upp de patienter som har störst behov av dina punktinsatser just nu. Arbetet effektiviseras samtidigt som kvalitén höjs avsevärt. Tilliten mellan dig och din klient ökar då ni båda känner till hur det gått med nykterheten sedan ni senast sågs. Men Previct® underlättar inte bara för dig, utan fungerar även som ett stöd och en coach som dagligen underlättar och motiverar till vidare nykterhet för dina klienter. Du skapar enkelt individanpassade vårdplaner och stora delar av vården utför patienten själv i lugn och ro i sin egen hemmiljö. Bra, eller hur?

 

Previct® är en medicinteknisk produkt utvecklad i nära samarbete med vården, och används idag av ett stort antal vårdgivare i över 100 kommuner runt om i landet. Ett verktyg för en modern, effektiv beroendevård helt enkelt.

 

Fyll i formuläret om du vill veta mer eller beställa Previct®.

Om du vill att vi ska kontakta dig fyll gärna i dina uppgifter nedan. Du kan också ringa oss på 018 - 410 88 80 så hjäper vi dig.

Vi kontaktar dig inom kort för en genomgång av Previct

Vi är oerhört stolta över att ha vunnit det prestigefyllda priset eHealth Awards 2018. Ett bevis på att vi verkligen är på väg att förändra beroendevården. Läs mer »

eHealth Award Logo