Individ

individ2
Hur kan Previct® hjälpa dig?

Ett beroende är en sjukdom som kräver stöd och vård.
eHälsa öppnar upp för helt nya behandlingsmöjligheter då du dagligen i hemmiljö kontinuerligt kan utföra delar av behandlingen. Individanpassade vårdplaner gör att vården får kunskap om just din situation och kan agera och planera därefter. Kunskapen leder till framgångsrik vård med långsiktiga resultat.

Kommunikation som passar dig

Du kommunicerar när och på det sätt som passar dig, och vården kan återkoppla till dig oavsett var du befinner dig. I vissa fall handlar det om att det automatiskt skickas information om dig och hur du mår, utan att du alls behöver kommunicera.

Frihet i din vardag

Att kunna bevisa sin nykterhet är en viktig del i att återfå förtroendet från omgivningen. Det ger frihet att ha en individuellt anpassad vårdplan och kunna utföra nykterhetstester i sin egen miljö.

Motivation

Bekräftelse på att behandlingen går bra är essentiell för både vårdtagaren och omgivningen. Vetenskapligt är det bevisat att motivationen avsevärt ökar om du själv kan påverka dina framsteg genom övningar och uppgifter. Feedback som behandlaren ger, kan du stolt visa upp för familj och omgivning, och är en mycket viktig del av en fortsatt lyckad behandling.

symbol_citat

"Jag tror att jag var bland de första att använda TripleA, som jag nu haft i 350 dagar. TripleA är verkligen en kanonprodukt som hjälpt mig i min nyktra tid efter att jag kommit hem från behandlingen."

//Håkan

"Vilken befrielse att inte behöva stressa till kontrollblåsningarna på sjukhuset, gillar inte den miljön och tiden det tar."

// Anna, 89 nyktra dagar

"Jag känner mig stolt varje gång jag blåser, ett dagligt mål och ett steg i rätt riktning."

// Sofia, 223 nyktra dagar

"Jag gillar att det är så diskret för jag är ännu inte riktigt bekväm med att diskutera min alkoholproblematik offentligt, det är ju mellan mig och min vårdgivare."

// Sven, 38 nyktra dagar

"Jag var lite rädd för tekniken i början, men det var ju inte så svårt. Jag är glad att jag fick stöd av min behandlare att våga prova."

// Olof, 102 nyktra dagar

triplea_ill1
Så fungerar Previct

Behandlaren skapar en vårdplan tillsammans med dig, där dina behov alltid står i centrum och där insatserna blir kopplade till just dina mål. Detta är än av fördelarna med eHälsa.

Du utför de uppgifter du och din behandlare kommit överens om i din egen miljö med hjälp av mobilen. Daglig vård och stöd ger nya behandlingsresultat med minimal inverkan på din vardag. Din vårdgivare får unik information om din situation och ditt mående och vid era möten utgår ni från den kunskapen för att ta dig vidare mot långsiktiga resultat.

Om du skulle må sämre kommer din vårdgivare att tidigt kunna identifiera situationen och vara beredd att stödja dig. Återfallsprevention gör att risk för återfall kan upptäckas tidigt, i vissa fall långt före du själv är medveten om det, och du kan då få extra stöd.

Vill du veta mer om hur våra lösningar hjälper andra idag, hur vi skulle kunna hjälpa dig eller er?

Hör av dig via telefon 018 – 410 88 80 eller genom formuläret nedanför.